În ciuda faptului că a trecut prin două sarcini și are sute de nopți nedormite din cauza concertelor, oboseala nu se resimte pe corpul și pe chipul Andrei. Până la vârsta de 32 de ani, iubita cântăreață nu are nici o operație estetică la activ.

În schimb, Andra a recunoscut că folosește produse cosmetice de cea mai bună calitate, ceea ce înseamnă că lună de lună investește sume impresionante în îngrijire și în make-up. Acesta e felul în care Andra se menține frumoasă și tânără.

Vezi și Noi informații despre starea de sănătate a Gabrielei Firea! Cât mai stă în spital

Până acum, cântăreața nu a investit niciun ban în operații estetice. Jurata de la Românii au talent a spus totuși că la un moment dat, poate atunci când va împlini vârsta de 40 de ani, va apela la intervenții, însă noninvazive, deoarece se teme bisturiul medicului estetician.

Citește și Andreea Bălan, veşti de pe patul de spital. Ultimele informații despre operație, cum se simte cântăreaţa

“Păi, cum ai spus și tu, am avut noroc ca Mama Natură să țină cu mine, nu m-am schimbat mult și nu am simțit deci nevoia să fac mici ajustări. Folosesc cosmetice de calitate, sigur ajută și ele. Dar nu exclud asta pe viitor. Poate peste 10 ani voi vrea o intervenție sau injecții ca să mă simt mai bine când mă uit în oglindă, însă nu știu cum aș trece peste frica mea de ace și bisturiu. Sunt îngrozită de ele. Ar trebui să fiu foarte, foarte motivată să mă las pe mâinile unui medic”, a spus Andra pentru revista Viva.