Cuplul ar fi plecat acasă cu 40.000 de euro. Și toate detaliile fuseseră puse la punct, până când Anda a aflat că trebuie să concureze împotriva rivalei sale, Bianca Drăgușanu, care face echipă în producția Antena 1, alături de sora sa Oana.

Pentru participarea în acest show, cele două ar primi împreună 100.000 de euro, conform Click!. Acest lucru a nemulțumit-o pe cântăreață, care s-a simțit umilită și a hotărât să nu mai semneze cu Antena 1 în cele din urmă. O altă pereche care s-a retras de la Asia Express chiar înainte de plecare a fost cea formată din Codin Maticiuc și jurnalista Mara Bănică. Cel care a renunțat a fost craiul de Dorobanți și nu a putut fi întors din drum. Nu se știe exact de ce a luat această decizie, dar cert este că Mara a rămas fără coechipier și nu s-a putut găsi un altul.

Cei care vor lua până la urmă startul în Asia Express/India Express sunt  surorile Claudia și Paula Pavel, Ana Morodan și CRBL, fiecare cu câte un partener, actrița Anca Sigartău cu fiul, Cosmin Seleși cu Șerban Copoț, Iuliana Luciu cu Margherita de la Clejani, Ruby cu iubitul, Jojo cu Paul Ipate și Bianca Drăgușanu cu sora ei mai mică, Oana.  

Emisiunea va fi prezentată de Gina Pistol împreună cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.