Anamaria Prodan a recunoscut totul în cel mai nou reality show al cărei protagonistă este! Vedeta, aflată lângă  Laurenţiu Reghecampf, revine duminică în faţa micilor ecrane, de la ora 19.45, pe canalul TV Antena Stars, cu un episod nou din emisiuni. În această ediţie telespectatorii descoperă o serie de clipe cumplite prin care a trecut Anamaria Prodan, alături de familia sa, din faţa televizoriului, în momentul în care a privit cum fiica sa, Sarah Dumitrescu, s-a accidentat îngrozitor în timpul unui meci de baschet.

Fiica Anamariei Prodan joacă baschet

Tânăra Sarah Dumitrescu a început, de la finalul anului trecut, să joace baschet de colegiu în America, în liga NCAA, ultima înainte de WNBA, liga profesionistă de baschet pentru femei din America. Chiar dacă locuiesc în țări şi continente diferite, Prodanca spune că face tot posibilul să nu rateze niciun meci al fetei, chiar dacă uneori este nevoită să o facă din faţa televizorului. Un eveniment de acest fel a avut loc recent, atunci când Anamaria a fost nevoită să privească fără să poată face nimic accidentarea îngrozitoare pe care a suferit-o fiica ei.

„Am rămas fără aer! Simţeam că se prăbuşeşte cerul! Mă uitam la televizor şi eram atât de fericită pentru Sarah, juca perfect, intrase perfect în meci, ne bucuram la fiecare coş pe care îl dădea şi cred că exact în momentul ăla am simţit că ceva s-a rupt în mine. Cred că o parte din mine a ştiut că s-a întâmplat ceva foarte rău! În secunda în care am văzut că nu se ridică şi tipa atât de tare a fost cumplit!”, a mãrturisit aceasta aproape în lacrimi.