Motivul invocat este că bonul nu îi aparţine, pentru că bărbatul l-a luat după ce a fost aruncat de alţi cumpărători, scrie digi24.ro.

Potrivit normelor care organizează Loteria Bonurilor Fiscale, atunci când există acestă suspiciune, cel care a câştigat îşi poate pierde drepturile. Acum, inspectorii ANAF spun ca biletul norocos nu este al câştigătorului, ci al unui alt cumpărător, care l-a aruncat însă la ieşirea din magazin.

Constantin Lungu are această preocupare, adună bonurile din preajma centrelor comerciale, le triază şi le depozitează până la extragerile lunare.

În 2015, a câștigat 287 de lei la loteria bonurilor fiscale şi a şi primit banii. La ultima extragere din 2016, a câștigat echivalentul a 15.500 de euro, însă de data aceasta, tot pe baza unui bon găsit, nu a mai reuşit să îşi ridice premiul.

Bărbatul spune că nu are nicio vină și că nicio lege nu îi interzice să caute să adune bonurile aruncate de alţii. Când a aflat că autoritățile au început o anchetă, a înregistrat cererea de ridicare a premiului pe numele fiicei sale.

Mai multe pe digi24.ro