Premiul a fost oferit de asociaţia Taipei Computer, un organism cheie din industria IT şi in cadrul expoziţiei din Taiwan, apreciat de reprezentanţi ai guvernului, academicieni, analişti de cercetare, mass-media de dincolo de ocean, redactori șefi şi experţi din industrie.

AMD Fusion APU oferă o nouă abordare a design-ul de procesor, adresându-se mult mai bine nevoilor utilizatorului de a manevra sarcini de lucru exigente şi procesări vizuale, într-un dispozitiv redus ca dimensiuni cu o autonomie extinsă a bateriei. Doar unităţile AMD Fusion sunt concepute să ofere capabilităţi puternice de calcul CPU şi GPU într-o singură unitate de procesare, pentru redarea conţinutului video HD, 3D şi realizarea de procesări intensive.

“Unităţile AMD Fusion APU sunt deja recunoscute pe scară largă în industrie ca fiind produse creative şi inovatoare. Acest premiu demostrează importanţa deciziei de a ne asculta clienţii şi de a proiecta produse inovatoare în jurul nevoilor sale,” a declarat Andy Tseng, AMD Corporate Vice President şi Taiwan General Manager.

Premiul “Best Choice of Computex Taipei” certifică realizările în proiectarea de produse şi inovaţia tehnologică încă din anul 2002.