Amazon.com a anunţat miercuri că serviciul său de streaming muzical Amazon Music a depăşit 55 de milioane de clienţi la nivel global, apropiindu-se de Apple Music, dar fiind însă cu mult în urma rivalului suedez Spotify, transmite Reuters.

Amazon Music are 55 de milioane de abonați

În luna iunie, Apple a anunţat că serviciul său de streaming are peste 60 de milioane de abonaţi, inclusiv clienţii care utilizează de probă, gratuit, Apple Music.

Spotify Technology, cel mai mare serviciu de streaming muzical din lume, avea în septembrie 113 milioane de abonaţi plătitori.

Amazon Music Unlimited este oferit pentru 9,99 de dolari pe lună clienţilor care nu au abonamente prime, în timp ce tariful pentru serviciul de streaming muzical al Apple porneşte de la 9,99 dolari pe lună.

Amazon, care a publicat miercuri pentru prima oară date privind abonaţii serviciulu ide streaming muzical, a lansat la sfârşitul anului trecut o versiune gratuită, susţinută de publicitate, pentru a concura Spotify, care are aproape 140 de milioane de utilizatori pentru un astfel de serviciu, conform Agerpres.