Complet Electro Serv (CES) anunță listarea ofertei de produse din portofoliu în platforma eMAG Marketplace. În urma acestui parteneriat, clienții eMAG vor avea acces la branduri noi din categoriile IT&C, electronice și electrocasnice. 

Complet Electro Serv aduce în eMAG Marketplace atât branduri proprii, precum Myria, Vortex, Simbio, Everest, cât și branduri pentru care compania este distribuitor (Promate, AUX, Faber, Lenovo (smartphones), Adata, Ecko,Trust, Cinemount, Cata). 

„Creșterea accelerată din ultimul an a demonstrat că Marketplace este cel mai simplu și rapid mod prin care orice business își poate promova online produsele către cea mai mare comunitate de shopping din România. Parteneriatul cu Complet Electro Serv (CES) înseamnă diversificarea gamei de produse pe care clienții eMAG o pot accesa“, declară Florin Filote, director eMAG Marketplace.

„Misiunea noastră este îmbunătățirea continuă a vieții clienților prin experiența tehnologiei de calitate. Credem în puterea inovației în tehnologie, a design-ului și accesibilității pentru a simplifica activitățile cotidiene și a le transforma în experiențe plăcute. Listarea produselor pe platforma eMAG Marketplace reprezintă un pas înainte în creșterea vizibilității brandurilor noastre și face accesiblă achiziția lor de către clienții din mediul online“, spune Cristian Camara, Director General Complet Electro Serv.

Platforma eMAG Marketplace a înregistrat anul acesta o creștere accelerată, ajungând în prezent la 2.000 de magazine partenere, care au peste 1.000.000 de produse listate. Cumulat, oferta eMAG (eMAG și eMAG Marketplace) acoperă o gamă vastă de produse, de la telefoane, electronice, electrocasnice la jucării, produse de casă și gradină, mobilă și cosmetice, de la produse de îngrijire personală la articole sportive. 

Construită asemenea unui mall, platforma Marketplace oferă posibilitatea fiecărui magazin partener să își stabilească singur condițiile comerciale, taxele de livrare, politica și taxele de retur, dar și prețurile, atâta timp cât asigură clienților aceleași standarde de calitate cu care s-au obișnuit la eMAG. 

Complet Electro Serv (CES) este o companie românească, înființată în 1991, care a dezvoltat o gamă variată de produse adaptată nevoilor consumatorilor. Complet Electro Serv este unul dintre principalii producători și distribuitori de echipamente IT&C, electronice și electrocasnice din România, cu brandurile proprii (Myria, Vortex, Simbio, Everest,) dar și distribuite (Promate, AUX, Faber, Lenovo (smartphones), Adata, Ecko,Trust, Cinemount, Cata).