Cele 260 de pagini de povești captivante, fotografii de epocă, documente exclusive și mărturiile inedite ale unor personaje cheie din istoria recentă sau îndepărtată sunt disponibile pentru tine, din nou, la punctele fizice de difuzare a presei, cât și online pe www.agoramag.ro .

În paginile Almanahului Evenimentul Istoric poți descoperi secretele renumitului Che Guevara, averea ascunsă a Regelui Mihai, supraviețuirea masoneriei în România sub comunism sau mărturisiri despre prima afacere de corupție din România. Pe lângă istorisirile captivante, în interiorul Almanahului Evenimentul Istoric vei găsi fotografii cu Regele Carol I, Regele Miahi, EL Che, Nicolae Ceaușescu și mulți altii. Nici mărturiile inedite ale unor personaje cheie nu sunt trecute cu vederea. Poți afla informații concrete despre Corneliu Zelea Codreanu, unul dintre personajele emblematice ale României anilor ’20-’30.

Despre toate aceste subiecte și multe altele, poți citi pe larg în Almanahul Evenimentul Istoric, acum la punctele de difuzarea a presei sau online pe https://agoramag.ro/reviste/almanah-evenimentul-istoric-2020