Mobiquus reduce traficul de date şi implicit costurile conexiunii prin comprimarea fişierelor şi deschide cele mai utilizate documente office, (word, excel, power point, inclusiv cele editate în Microsoft Office 2007), ataşamente în format .pdf, .zip .rar, imagini şi videoclipuri.
Mai mult, Mobiquus poate trimite fotografii instant prin email şi fără conexiune la internet, email-urile descărcate în memoria telefonului, citite sau necitite, pot fi deschise ulterior. Punctul forte al noii versiuni de PushMail Mobiquus este posibilitatea conectării la mai multe conturi de email în acelaşi timp.

“Allview Q1 GET este un telefon potrivit persoanelor active care doresc să fie în permanenţă conectate la căsutele lor de email. Prin funcţia de PushMail Mobiquus a telefonului utilizatorii pot trimite şi primi email-uri din mai multe conturi independente unele faţă de altele însă configurate într-o singură aplicaţie”, a declarat Silvia Soare, Marketing Manager.

Aplicaţia de PushMail Mobiquus poate fi descarcată în limba română de pe site-ul Allview şi este uşor de setat. Prin transfer de date între serverul de mail şi conturile înregistrate pe site-ul Mobiquus, aplicaţia poate integra până la cinci adrese de email care transmit automat în telefon mesajele noi primite.

Allview Q1 G3T se găseşte la vânzare în Selgros Cash&Carry şi în retelele de magazine de specialitate din ţară la un preţ de 479 de lei.