“În prezent avem acces la o multitudine de informaţii care vin din mai multe surse. AllDro Box dă utilizatorilor posibilitatea de a căuta şi accesa cu usurinţă aceste surse printr-o singură interfaţă. Programe TV, internet şi muzica, fotografii şi filme din fişierele personale toate pot fi redate pe televizor. În plus, AllDro Box rulează sistemul de operare Android 2.2 prin care utilizatorii se pot bucura de cele mai populare aplicaţii şi jocuri Android disponibile în Aply Store şi în alte magazine”, a declarat Silvia Soare, Marketing Manager.

Prin browser-ul integrat, AllDro Box permite accesarea oricarei adrese web. Fie site-uri de ştiri, reţele de socializare precum Facebook şi Twitter sau videoclipuri de pe YouTube, toate paginile se deschid pe ecranul televizorului. Accesarea adreselor de email este şi ea posibilă cu AllDro Box.

Datorită, media player-ului nativ, AllDro Box este un dispozitiv multimedia de mici dimensiuni care poate înlocui cu succes actualele sisteme multimedia: Tuner Radio, DVD sau CD/Mp3 Player. Mai mult decât redarea fişierelor audio sau vizionarea unui film la rezoluţie HD pe un televizor compatibil, AllDro Box permite şi streaming Radio sau TV care poate rula şi în timpul folosirii altor aplicaţii.

Allview AllDro Box se conectează uşor la aproape orice televizor modern prin intermediul portului HDMI iar setările iniţiale sunt facile. Conexiunea la o reţea de internet poate fi realizată prin wireless sau cu ajutorul unui cablu de reţea.

Produsul poate fi cumpărat de pe site-ul allview.ro la preţul de 599 de lei.

<iframe width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/F0Lj2GXpSec" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>