Mii de fani s-au revoltat atunci și au cerut explicații celor de la Kanal D. Reprezentanții televiziunii au încercat să îngroape subiectul, însă Alin Andronic a povestit în mai multe live-uri pe facebook despre nedreptate care i s-a întâmplat și lucrurile s-au complicat foarte mult. Acesta reușise să devină chiar mai popular decât emisiunea în sine.

Cu doar o zi înaintea startului sezonului 3, războinicul s-a arătat din noi dezamăgit de postul turc de televiziune, după ce s-a încercat din nou denigrarea imaginii lui.

„Din seria „HAI SĂ MAI MANIPULĂM PUȚIN”…LIVE pe FACEBOOK și INSTAGRAM – Sămbătă, 12 ianuarie ora 16:00
În următorul meu live ar fi trebuit doar să raspund la întrebările pe care le-ați scris la poza postată pe 7 ianuarie, dar se pare că eu nu pot să îmi văd mai departe de viața mea pentru că trebuie sa răspund mereu la manipularea și minciunile din presă și TV. În acest live vorbim despre ultimele două Live-uri de pe WOWBIZ.ro și despre încercarea Kanal D de a “stinge” focul finalei controversate din sezonul 2, publicând însa tot felul de minciuni despre situații în care “aș fi fost implicat…” . Ne vedem SÂMBĂTĂ la ora 16:00″, a scris Alin Andronic pe pagina lui de facebook.