Pe site-ul wowbiz, preluat și de stirilekanald, a apărut un articol care inducea ideea că Beatrice Olaru ar fi dorit să-i dea o parte din premiul câștigat lui Alin și că i-a promis că-l va vizita în Germania pentru a pune la punct lucrurile. 

Sportivul a ținut să infirme această informație și a catalogat-o drept o manipulare de joasă speță. „Este o minciună”, a spus Alin. El a realizat și un live pe facebook la ora 16.00, unde le-a explicat fanilor că Beatrice nu i-a oferit niciun ban niciodată și că cei de la Kanal D se folosesc de numele său pentru a produce știri mincinoase care să-i strice imaginea. Ulterior articolul a fost șters.

Alin le-a povestit fanilor și că prezentatoarea WowBiz de pe facebook, Cornelia Ionescu, a mințit în direct în legătură cu o discuție pe care au avut-o. Aceasta a susținut că războinicul i-a mărturisit că Bety și Iulian nu sunt vinovați de ceea ce s-a întâmplat în finală și că doar regulamentul a fost problema. Totuși atitudinea celor doi colegi de echipă a fost una care a lăsat de dorit și care a fost aspru sancționată de public.

Alin Andronic l-a taxat și pe colegul său Iulian, care a spus că Exatlon a fost un concurs privat șă că regulamentul poate fi schimbat de proprietar în mers. Însă din punct de vedere legal acest lucru nu este posibil pentru că cei de la CNA ar taxa drastic minciunile de pe post. Fiind vorba despre un reality show și nu unul regizat, lucrurile sunt mai complexe.

Conform unor surse media, cei de la Kanal D au terminat Sezonul 2 mai devreme decât era planificat pentru că audiența nu s-a mai ridicat la nivelul așteptărilor. Unul dintre motive l-a reprezentat lipsa personajelor din show, Alin Andronic fiind practic cam singurul care s-a impus ca imagine. El continuă să aibă și în prezent cel mai mare număr de susținători. În sezonul 1, atașamentul față de concurenți a fost unul mult mai intens din partea publicului și mulți dintre participanți au primit ulterior contracte de televiziune sau de imagine. Acest lucru a fost benefic și pentru Kanal D, care acum a rămas fără vedete Exatlon.

Pentru Sezonul 3, televiziunea turcă a pus mult mai mult accent pe fizicul concurenților, iar acesta se pare că ar fi fost criteriul de bază în selecție. De asemenea, traseele ar urma să fie mai puțin dificile, iar show-ul să se axeze și pe poveștile concurenților, nu doar pe elementul sportiv.

Puteți urmări mai jos dezvăluirile pe care Alin Andronic le-a făcut live pe facebook. Acesta continuă să fie urmărit de internauți în număr mare. Emisiunea wowbiz live de pe facebook are în prezent o audiență mai mică decât cea pe care o generează fostul concurent Exatlon.