Alexandre Almajeanu si Alexis Bonte, importanti investitori in onlineul international, au intrat in structura actionariatului FitYourBusiness Romania, companie ce opereaza floraria online FloriLaBucuresti.ro.

„Aportul financiar adus de cei doi noi parteneri precum si structura actionariatului pentru noua companie creata vor ramane confidentiale pentru moment, acestea nu sunt nici macar cele mai importante detalii ale tranzactiei, cel mai important aspect pentru noi a fost valoarea adaugata pe care aceasta tranzactie ne-o ofera. Alaturi de ei avem un plan de dezvoltare care ne va ajuta sa ne atingem obiectivele mult mai repede decat pana acum si cu eficienta sporita”, a declarat Mircea Scarlatescu, Manager al FloriLaBucuresti.ro si Cofondator FYB Romania.

„Diferentele dintre segmentele de eCommerce din Romania si majoritatea tarilor membre UE sau Statele Unite sunt enorme, aparand insa si oportunitati deosebite de investitii si dezvoltare. Vanzarea de flori aduce avantaje interesante clientilor magazinelor online, mai ales intr-un oras in care traficul si aglomeratia devin o problema din ce in ce mai mare”, a mentionat Alexandre Almajeanu.

Si Alexis Bonte s-a aratat incantat ca a intrat in aceasta afacere. „Zona eCommerce in Romania este inca la inceput, dar consider ca exista potential foarte mare de crestere. Florile sunt un produs ideal pentru vanzarea online”, a remarcat si Alexis Bonte.

Floraria online FloriLaBucuresti.ro a fost lansata in urma cu doi ani si comercializeaza buchete de flori si aranjamente florale, oferind livrare gratuita in zona Bucuresti si imprejurimi, precum si servicii de consultanta in domeniul designului floral pentru evenimente.

Sursa: FloriLaBucuresti.ro

Cititi si:  Născut în România, milionar din internet în Franţa