Părinții, subiectul unei manipulări în masă? Alexandru Rafila: Este incapacitatea autorităţilor de a-şi face treaba

Profesorul Alexandru Rafila a declarat recent la România TV că „nevaccinarea nu este o soluție”, chiar dacă vaccinul „nu este perfect”.

„Persoanele care ajung la Terapie Intensivă, deşi sunt vaccinate sunt persoane care, din cauza stării de sănătate, nu prea au reacţionat la vaccin. Vaccinul nu este perfect. Dacă sunt oameni de 75, 80, 85 de ani, acolo nu merg lucrurile aşa de bine. Asta e soluţia, nu pot pleda pentru altă soluţie, că nu există o altă. Nevaccinarea nu e o soluţie.

Noi trăim în tot felul de scenarii. Zilele trecute apăruse informaţia că copiii între 6-12 ani trebuie să fie testaţi ca să aibă acces la înot, la cofetărie etc. Au schimbat-o de dimineaţă, chestiunea asta face parte dintr-un proiect mai larg. Am ajuns să ne reglăm impotenţa de a face lucrurile aşa cum trebuie folosind copiii. Primul semnal: au început să apară oameni care să spună că sunt spitalele pline de copii”, a declarat Alexandru Rafila la România TV.

Şi în rândul tinerilor există cu diverse afecţiuni

De asemenea, specialistul a spus că „a existat un proiect care să ducă la distrugerea acestei generaţii.”

„Şi în rândul tinerilor există cu diverse afecţiuni, care nu răspund bine la infecţie, nu produc anticorpi, fac forme grave. Se doreşte ca părinţii să fie speriaţi de această chestiune şi să spună: Nu îmi las copiii la şcoală.

Al doilea semnal: S-a vorbit despre testarea copiilor între 6 şi 12 ani. De dimineaţă au modificat toate aceste lucruri care împiedicau copiii să trăiască o viaţă normală.

A existat un proiect care să ducă la distrugerea acestei generaţii. Nebunia asta e fundamentată de incapacitatea autorităţilor de a-şi face treaba. Nu s-au făcut şi au zis lasă că speriem părinţii că fac copiii forme grave. Părinţii au fost subiectul unei manipulări.

Se încearcă această rostogolire, deturnarea atenţiei publice de la incompetenţă, lipsă de asumare către frica părinţilor de a-şi duce copiii la şcoală sau la orice activitate. Există oameni în vârstă care nu mai răspund la stimulii imunologici. Nu este imposibil, dar este foarte rar”, a conchis Alexandru Rafila.

Sursă foto: Dreamstime