Alexandru Munteanu va continua să fie responsabil de dezvoltarea şi implementarea strategiei comerciale pentru produsele de telecomunicaţii ale reţelelor COSMOTE şi Germanos, precum şi de reţelele dealerilor.

„Alexandru Munteanu este unul dintre cele mai valorosi membri ai companiei noastre. Acesta a avut o contribuţie majoră la integrarea lină a strategiilor comerciale pentru produsele de telecom în cadrul Cosmote şi Germanos,, iar expertiza sa este deosebit de importantă pentru noi”, a declarat Aris Karousos, Retail Chain Division Director, Cosmote România.    

Alexandru Munteanu a ocupat în ultimii doi ani poziţia de Sales Operations Manager în cadrul Cosmote România. Anterior, a fost director comercial la Germanos Telecom România, unde a fost responsabil de strategia comercială a celui mai mare retailer telecom din România. Dl. Munteanu şi-a început cariera în telecom în 1999. El si-a inceput cariera în domeniul retail, ocupând funcţia de consultant vânzări, unde a câştigat o experienţă vastă în vânzările de IT şi telecom şi construindu-şi o carieră profesională de succes, si a deţinut poziţii de la director de magazin la Goldstern International, la GSM Division Manager în cadrul KTech Electronics, până la poziţia de Country Sales Manager pentru un mare distribuitor de GPS, în 2007.

Munteanu este absolvent al Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii Bucureşti şi deţine o diplomă postuniversitară în istorie, precum şi un Business Master de la Academia de Studii Economice.