Compania aeriană Wizz Air a transmis, luni, că suspendă toate rutele din România în Suedia, Austria, Portugalia, Israel și Emiratele Arabe până la 31 iulie inclusiv. Totodată, din cauza restricțiilor introduse de autoritățile austriece, zborurile dintre România și Austria sunt suspendate până la aceeași dată.

Ce trebuie să știe pasagerii cu rezervări

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air, transmite compania.

Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

Wizz Air anunța o nouă rută în 8 iulie

Compania aeriană o nouă rută pe relaţia Bucureşti – Palma de Mallorca, începând din data de 9 august. Zborurile ar urma să aibă loc de două ori pe săptămână. Totodată, cei care doresc să călătorească spre această destinație, pot deja să rezerve bilete cu preţuri de la 139 de lei fie pe site-ul propriu al operatorului, fie prin aplicaţia pentru mobil dedicată.

Mallorca, cea mai mare dintre Insulele Baleare, este una dintre cele mai populare destinaţii de vacanţă din Europa. În timp ce principalul motiv pentru care oamenii aleg Mallorca pentru vacanţa lor constă în numeroasele sale plaje pitoreşti, capitala frumoasei insule – Palma de Mallorca – oferă combinaţia perfectă de relaxare la malul mării, experienţă culturală şi viaţă de noapte vibrantă, cu baruri şi restaurante care servesc cea mai bună selecţie din bucătăria spaniolă, informează compania.