Cozmin Gușă a transmis un mesaj clar și fără echivoc cu privire la soarta Realitatea TV. El a dat un răspuns tuturor celor care au vorbit de falimentul postului TV și a declarat că postul va emite și după data de 30 octombrie.

„S-a tot vehiculat o știre astăzi, care a avut mare traffic, legată de Realitatea TV și termenul de 30 octombrie. Îi rog pe cei care citesc să se uite la mesager.

Mesajegrul este un cvasianonim, Piperea, care din șunct de vedere al media, nu reprezintă nimic, dar din punct de vedere al jocului subteran este lichidatorul de la Oltichim. Iar într-o emisiune de acum zece zile, noi am promis niște dezvăluiri de pe plaforma de la Vâlcea, iar omului îi este frică și atunci urlă.

Pentru că ăștia care fac ilegalități, cum e Piperea, urlă împotriva instituției de presă care ar ptea să-i dibuiască. Le vom promite, celor din statul paralel care l-au trimis pe Piperea la înaintare, că ne vom ocupa înainte și după 30 octombrie de ceea ce se întâmplă la Olthcim, cvasifalimentat de Piperea”, a spus Cozmin Gușă, conform realitatea.net.