Codrin Ștefănescu, unul dintre oamenii care au pierdut cel mai mult din momentul în care Dăncilă a ajuns liderul suprem printre social-democrați, s-a folosit de baza de date a partidului, la care a avut acces când a fost secretar general, și a transmis un mesaj de ultimă oră social-democraților.

„Sunt îngrijorat pentru ceea ce se întâmplă acum în PSD. Foarte îngrijorat. Cineva încercă să ne impună o direcție care nu este deloc bună și în care nu cred. Nu putem uita anii în care PSD-iștii au fost vânați și hăituiți, de jos până sus.

PSD trece prin momente foarte grele.. Din acest motiv mi-au depus candidatura pentru funcția de Secretar General. Voi face tot ce îmi stă în puteri pentru a întări și apăra partidul în fața unor adversari fără milă. Nu ne putem da bătuți. Îți mulțumesc că ai fost alături de partid în toți acești ani plini de lupte. Cu prietenie, Codrin Ștefănescu”, se arată în mesajul lui Ștefănescu.

Nu mai departe de ziua de ieri, Codrin Ștefănescu afirmase pe contul de Facebook că există prea mulți trădători în partid, unii dintre aceștia dorindu-și să ajungă șefi. Însă, fostul secretar general al PSD a avertizat că nu are de gând să se supună lor.

La congresul de sâmbătă, Codrin Ștefănescu candidează pentru funcția de secretar general.