”Detalii referitoare la ceea ce este în neregulă cu produsul: Dorim să vă aducem la cunoștință că Mega Image a retras de la vânzare produsul 23416 EURO COMPANY MIX EXOTIC 100G, număr lot 8302, termen de valabilitate 31.10.2019. Informarea de retragere de la vânzare a produsului provine de la furnizorul Euro [email protected], arată un anunț al Autorității Naționale Sanitare Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Furnizorul Euro Company a inițiat o retragere a lotului de produs menționat mai sus, deoarece exista o suspiciune de contaminare a acestuia cu bacteria Salmonella, precizează ANSVSA.

Euro Company menționează faptul că au fost realizate controale pe toate eșantioanele de materii prime, precum și a liniilor de producție și toate au ieșit conforme, nu s-a confirmat practic prezența acestei bacterii, însă se efectuează toate investigațiile necesare în continuare.

Toate produsele retrase urmează a fi distruse.

”Măsuri pentru consumatori. Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, Mega Image solicită clienților să NU consume produsele cu loturile sus menționate și roagă cu amabilitate să le returneze la punctul de vânzare din care s-a achiziționat produsul. Este necesară prezentarea bonului fiscal”, mai arată anunțul.