UPDATE! Citește și Breaking news! Elena Udrea este în România! Informații explozive (SURSE)

Elena Udrea a plecat, după mai bine de un an, din Costa Rica. Aceasta s-a întors în Europa (o cursă de Frankfurt), alături de fiica sa şi de mama sa, cu un avion de linie, anunţă Antena 3. Cele trei au zburat la clasa economic, potrivit Antena 3, televiziune carea difuzat şi două imagini cu Udrea în avion.

Momentan, Udrea s-ar afla într-un aeroport din Europa. Nu există informaţii despre următoarea destinaţie a Elenei Udrea, însă iubitul acesteia a afirmat recent că ar dori să-şi boteze fiica în România.

Udrea a fugit din România în februarie 2018 în Costa Rica. Câteva luni mai târziu, în iunie 2018, Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Patru luni mai târziu, Udrea și Bica erau arestate în Costa Rica. Elena Udrea a fost capturată pe 3 octombrie și timp de trei luni s-a confruntat cu rigorile închisorii de acolo. Fostul ministru al Turismului a fost eliberat din închisoare, după ce judecătorii au decis suspendarea pedepsei de șase ani de închisore în dosarul Gala Bute.