Podul casei lui Gheorghe Dincă a fost verificat de echipe de polițiști din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, Direcția de Combatere a Criminalității Organizate, Institutul Național de Criminalistică, precum și cu Serviciul Criminalistic din Poliția Capitalei, care participă la anchetă.

Anchetatorii au ridicat probele găsite în podul casei lui Gheorghe Dincă, iar după ce au verificat atent incinta, au sigilat locul. Echipele s-au întors în curte, unde au loc, în continuare, verificări. La ancheta desfășurată la Caracal participă și Gheorghe Dincă, bărbatul care a spus că le-a omorât pe Alexandra și Luiza. Este prima dată când echipele extinse intră în casa lui Dincă, în ultimele două zile fiind verificată grădina care are o suprafață de circa cinci hectare.

Anchetatorii caută indicii cu privire la prezența Luizei în Casa Groazei. Tot duminică, o femeie a sesizat Poliția Caracal de faptul că, aproape de locul unde a fost căutat telefonul fetei a văzut haine de damă aruncate în boschete. Și aceste probe au fost luate de anchetatori pentru a fi expertizate.