Adevărul.ro a intrat în posesia listei cu numele grele din Partidul Social Democrat care vor face parte din echipa lui Marcel Ciolacu dacă acesta va câștiga alegerile din cadrul partidului.

Membrii echipei lui Marcel Ciolacu

Mâna dreaptă a lui Ciolacu, în funcția de prim-vicepreședinte vor fi Sorin Grindeanu și Gabriela Firea.

Vicepreședinții pe domenii vor fi Lia Olguța Vasilescu pe social, Gabriel Zetea pe infrastructură, Doina Fedorovici pe administrație și Mihai Tudose pe economie.

Vicepreședinții regionali vor fi Claudiu Manda, Titus Corlățean, Daniel Băluță, Ionuț Pucheanu, Radu Moldovan, Laurențiu Nistor, Vasile Gliga și Dragoș Benea.

Alegerile pentru liderul PSD vor avea loc cu o săptămână înaintea campaniei electorale pentru alegerile locale, mai precis pe 22 august.

Sorin Grindeanu a făcut deja pubic faptul că și-a depus candidatura pentru funcția de prim-vicepreședinte al partidului.

„Îmi depun candidatura pentru prim-vicepreşedinte pentru că am luat decizia să ma reîntorc în politică într-o echipă din care fac parte nu doar Marcel, eu şi Gabi Firea… sunt mulţi.

Cred că e momentul în care PSD are nevoie de toţi şi e un moment în care toţi trebuie să punem umărul şi nu mă dau înapoi de la această chestiune”, a afirma sâmbătă Sorin Grindeanu, pentru expressdebanat.ro.

Sursă foto: INQUAM/Ilona Andrei