Fost pilot de elicopter militar al Armatei Franceze, cu un Master Degree în Electronic and Data Porcessing Engineering, Georges Durdilly s-a alăturat grupului Airbus în urmă cu 10 ani, deținând diverse roluri de management în companie. În ultimii 5 ani, el a fost, în cadrul Airbus Helicopters, șeful NH90 (elicopter militar) Programme Support Office și director adjunct NH90 Product Support în cadrul NH Industries, se arată într-un comunicat remis pe adresa redacției Capital.

“Airbus colaborează de aproape 50 de ani cu România și sunt onorat să am oportunitatea de a contribui în continuare la acest parteneriat solid și de durată. Sunt sigur că ambițiile noastre, portofoliul complex de produse și servicii împreună cu experiența noastră internațională sunt cele mai importante valori pentru dezvoltarea operațiunilor în România, țară care se află într-un moment-cheie în procesul de modernizare a echipamentelor sale militare, în special în ceea ce privește elicopterele’’, a spus Georges Durdilly.

Cu rezultate dovedite în managementul programelor, guvernanță corporativă, servicii și operațiuni pentru clienți, dar și cu expertiză în folosirea eficientă a resurselor pentru atingerea obiectivelor de business, Georges Durdilly va conduce echipa Airbus în România având ca prioritate creșterea prezenței pe piața locală.

Grupul Airbus este prezent în România cu trei divizii: Airbus Helicopters, Airbus Defence and Space și Premium Aerotec, deținută integral de Airbus.

Airbus este lider în aeronautică, spațiu și servicii conexe. În 2018, a generat venituri de 64 miliarde de euro și a avut aproximativ 134.000 de angajați. Airbus oferă cea mai cuprinzătoare gamă de avioane de pasageri. Airbus este, de asemenea, lider european în ceea ce privește producția avioanelor cisternă, de luptă, de transport și pentru alte misiuni, precum și una dintre cele mai mari companii spațiale din lume. În domeniul elicopterelor, Airbus furnizează cele mai eficiente soluții civile și militare din lume.