Site-ul ia în calcul preţuri de la unităţi OMV, Petrom, Rompetrol, Socar, ART, FuelOne, MaximCoLtd, MCMPetrol, Ozana, PartenerSocar, Pollux, SMO şi SpielmannOil.

Vineri, 25 ianuarie, cel mai mic preţ pe litrul de benzină se găseşte la o benzinărie Petrom din Câmpulung, Argeş, şi este 4,90 lei.

În acelaşi timp, preţul cel mai scăzut pentru litrul de motorină poate fi găsit la o staţie Petrom din Constanţa: 5,28 lei.

În această perioadă, România se află pe locul al 4-lea în Uniunea Europeană în topul ţărilor cu cea mai ieftină benzină, după Bulgaria, Cipru şi Ungaria.

În cazul motorinei, ţara noastră este situată pe locul 6 între statele Uniunii Europene în ceea ce priveşte cel mai mic preţ la acest tip de combustibil, după Bulgaria, Ungaria, Lituania, Luxemburg şi Spania.

Comparativ cu celelalte ţări UE, România se clasează pe locul 22 la benzina fără taxe, ca fiind cea mai ieftină, după Austria, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Cehia, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Olanda, Slovacia, Slovenia, Regatul Unit, în timp ce motorina fără taxe comercializată la noi este pe locul al 20-lea în topul celor mai mici preţuri, după Austria, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Cehia, Estonia, Franţa, Germania, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Slovacia, Slovenia, Spania.