Consecvent preocupării de a oferi fermierilor soluţii specializate, Agricover Credit IFN a lansat un nou produs financiar – Creditul Pre-intabulare. Spre deosebire de soluţiile de creditare existente pe piaţă, acest produs financiar facilitează achiziţia unui teren arabil chiar dacă acesta nu este încă intabulat, fermierul având la dispoziţie multiple soluţii de garantare.

“Am promis că vom oferi anul acesta patru produse special construite pentru a veni în sprijinul fermierilor şi iată că ne ţinem de cuvânt. După ce am lansat, în premieră pe piaţa românească, creditul pentru achiziţionarea de utilaje second-hand, care a fost un succes, acum îi ajutăm pe fermieri, prin Creditul Pre-intabulare, să cumpere terenul necesar extinderii afacerii sau securizării suprafeţei agricole a fermei. Produsul ţine cont de una dintre cele mai mari probleme ale agriculturii româneşti, intabularea terenurilor agricole. A

stfel, le acordăm clienţilor o perioadă de graţie de şase luni pentru a putea intabula terenul respectiv, la momentul acordării creditului acceptând un angajament scris privind ipotecarea terenului. Continuăm astfel diversificarea portofoliului de soluţii de creditare pentru a susţine dezvoltarea agriculturii româneşti”, a spus Robert Rekkers.