''Într-adevăr, la PTF Nădlac II – Csanadpalota este coadă pe sensul de ieşire din ţară, foarte numeroşi fiind românii care lucrează în străinătate şi care au venit acasă pentru a-şi petrece alături de cei dragi Sărbătorile Pascale", a declarat, luni, agent şef adjunct Mihaela Leş, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad.

''Poliţiştii de frontieră români lucrează împreună cu autorităţile ungare pentru controlul specific de frontieră, până acum cel puţin nefiind semnalate probleme. Se lucrează pe 9 benzi pe sensul de ieşire din ţară şi aşa se va lucra până diseară la ora 23,00, când în Ungaria se va ridica restricţia la circulaţia automărfarelor'', a mai spus Leş. 

Aceasta a spus că aceia care doresc să iasă din ţară şi doresc să evite aglomeraţia din PTF Nădlac II – Csanadpalota pot consulta site-ul IGPF, secţiunea Trafic online, care prezintă datele de aşteptare în timp real la frontieră. 

Potrivit site-ului, la ora 15,45, la PTF Nădlac II – Csanadpalota, timpii de aşteptare erau de circa 90 de minute; la Nădlac I (PTF cel vechi, pe DN 7) – 40 de minute, la PTF Turnu – 30 de minute, iar la PTF Vărşand – 10 minute. 

AGERPRES