Contracte adiţionale pentru închirerea unei alte suprafețe de 4.000 metri pătraţi în interiorul AFI Business Park 1 sunt momentat în derulare, în timp ce alţi 6.000 metri pătraţi au fost deja negociați pentru cea de-a doua clădire de birouri. În total proiectul amplasat lângă AFI Palace Cotroceni va cuprinde cinci imobile. Închirierile se fac prin intermediul companiei de consultanţă The Advisers/Knight Frank.
Microchip Technology este o companie americană producătoare de microcontroleri şi semiconductori analogici, listată la bursa NASDAQ.
“AFI Business Park Cotroceni asigură companiilor posibilitatea unei extinderi viitoare a spațiului dorit în fiecare din cele cinci clădiri de clasă A din interiorul parcului de birouri”, a declarat David Hay CEO AFI Europe Romania.
Principalii clienţi vizaţi pentru parcul de birouri sunt reprezentanţi de companii naţionale şi multinaţionale de software sau din industria IT şi de comunicaţii, companii financiare şi de asigurări.
AFI Europe a început construcţia primei clădiri de birouri AFI Business 1 în iunie 2011 şi o va finaliza în luna august a anului curent, în timp ce a doua clădire de birouri va fi gata în ianuarie 2014. Celelalte trei clădiri de birouri vor fi terminate în fiecare an ulterior.