“Pe piaţa din România suntem leaderi pe segmentul de echipamente color de birou încă din anul 2002 şi ne-am propus să ne menţinem acest statut. Ne bucurăm că anul trecut multifuncţionalele laser color “copier based” de la Konica Minolta au acoperit peste 35% din acest segment de piaţă iar echipamentele color de producţie au acoperit peste 70% din piaţa locală” a declarat, Helmut Ignat, director general Konica Minolta Business Solutions România.

Planurile de viitor ale Grupului Konica Minolta în Europa vizează îmbunătăţirea continuă a calităţii serviciilor şi menţinerea poziţiei în topul furnizorilor de echipamente de imprimare.

Konica Minolta deţine o gamă completă de echipamente, de la cele pentru utilizatori personali, la echipamente de birou pentru grupuri de lucru medii şi mari, şi până la echipamente de producţie pentru tipar digital. Gama de multifuncţionale Konica Minolta a câştigat la începtul acestui an prestigiosul premiu „2011 MFP Line of the Year” („Gama de echipamente multifuncţionale a anului 2011”), premiu acordat de către Buyers Lab. Inc – leader global în furnizarea serviciilor de informare şi testare din industria imaginilor digitale – producătorului a cărui gamă de echipamente este considerată ca fiind per ansamblu cea mai bună.

În 2011, Konica Minolta se va axa în continuare pe furnizarea de tehnologie de ultimă generaţie şi soluţii eficiente de management complet al documentelor în scopul dezvoltării de strategii complete pentru îmbunătăţirea activităţii de printare.