Deputata Adriana Săftoiu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj cu privire la ceea ce i s-a întâmplat recent în cartierul în care locuiește. Aceasta a precizat că a fost mușcată de un câine în timp ce mergea pe același traseu pe care merge de obicei.

Săftoiu menționează că nu a auzit câinele venind și că de abia a putut să se desprindă din colții lui.

“Îmi făceam tura de pași, mereu pe acelaşi traseu – Băneasa, zona Greenfield. Nu l-am auzit, nu l-am văzut, nu l-am simţit decât când m-a înhăţat. Am reuşit să mă desprind din colții lui – un câine imens, negru cu alb, lățos. Am continuat să merg cu fața la el, încercând să îl alung. S-a oprit la câtiva metri şi m-a privit mârâind”, notează aceasta pe site-ul de socializare.

A fost ajutată de către oameni

Deputata își continuă mesajul spunând că a ajuns la un Mega Image dar nu avea niciun ban să cumpere spirt. Norocul ei a fost că oamenii care lucrau acolo au fost de treabă și i-au dat o sticlă de spirt de pe raft.

Ulterior, aceasta a turnat conținutul pe mușcatură apoi a oprit o mașină și a mers acasă unde a pus câteva bandaje peste rană. Apoi, aceasta a mers direct la urgențe la Elias.

”Am reuşit să ajung la un Mega Image din cartier. Mi-am dat seama că nu e de glumă. Sângeram din greu. N-aveam nici un leu la mine ca să cumpăr spirt. Dar am dat peste nişte oameni de treabă, mi-au dat sticla de pe raft şi am turnat din greu. Am oprit o maşină (să le dea Dumnezeu sănătate acelor doi tineri!), m-au dus până acasă, am pus niste bandaje, m-am urcat în mașina mea şi am mers direct la urgenţe la Elias.”, mai spune deputata.

Nu este singura care a fost mușcată de acest câine

În continuarea mesajului, Adriana Săftoiu a menționat că a avut trei plăgi dar din fericire doar una a fost profundă. Aceasta a explicat că, în timp ce aștepta la rând pentru vaccinul antirabic, o altă femeie din fața ei i-a povestit că a fost mușcată de același câine care a mușcat-o și pe ea.

”Trei plăgi, din fericire doar una profundă. De acolo, la Balș pentru antirabic. În fața mea – încă trei persoane. Întreb dacă toată lumea stă pentru vaccin. Da. Iar doamna din față îmi spune că a fost muşcată în Băneasa, zona Greenfield spre Grădina Zoo. Îmi descrie câinele. Același. Ajung pe scaun. Medicul de gardă mă întreabă unde s-a întâmplat. După ce îi dau detaliile, îmi spune: «Sunteți a treia persoană în două ore, din aceeasi zonă, muşcată de un câine cu aceleași semnalmente».

Am anunțat primăria sectorului 1. E o zonă unde sunt mulți copii, mai ales într-o zi însorită. Să sperăm că nu va mai exista nici o victimă”, a scris deputata pe contul său oficial de Facebook.