Smart FM, post deținut de familia lui Marius Tucă, va avea un nou acționar majoritar, o societate deținută de Adrian Sârbu, susține paginademedia.ro. Consiliul Național al Audiovizualului a avut în discuție o cerere de acord prealabil de modificare a acționariatului din partea societății care operează Smart FM.

Concret. O societate controlată de Adrian Sârbu ar trebui să intre cu 50% în acționariatul Smart FM.
Procedural, înainte de modificarea acționariatului, societatea trebuie să ceară la CNA o solicitare de „acord prealabil”. Mai ales când se schimbă acționarul majoritar.
Forul audiovizual a decis, la propunerea Dorinei Rusu, să amâne o decizie în acest sens și de a invita un reprezentant al postului. Discuția a fost amânată astfel pentru o ședință viitoare. 
Potrivit informațiilor paginademedia.ro, Radio Smart SRL, post care operează șase licențe, are acționari pe Tucă Daria, fiica jurnalistului Marius Tucă, (99,03%) și pe Tucă Neguța (0,97%). 
În noul acționariat, dacă va fi aprobat de CNA, va arăta astfel:
Marius Tucă va reveni, cu 39,6%,
Daria Tucă va rămâne cu 9,4%
Iacob Dan – 1%
Aleph Media SRL – 50% – societate controlată de Adrian Sârbu, în care apare printre acționari și Cristina Iacob, regizor și iubita lui Adrian Sârbu. 
Proiect pentru o televiziune?
Într-o postare pe Instagram din urmă cu o lună, Marius Tucă se fotografia alături de Adrian Sârbu și trimitea la un posibil proiect de televiziune.”De la Smartphone la Smart TV cât le-ar trebui lumii și luminii să ajungă?”, scria Marius Tucă pe Instagram.
Postul de radio Smart FM a fost lansat de Valentin Nicolau, fondator al editurii Nemira și fost președinte al TVR. Valentin Nicolau a încetat din viață în ianuarie 2015, iar în luna octombrie, postul de radio a fost preluat de Marius Tucă. În octombrie 2015, când a preluat postul, unic asociat era Angelica Vichi Nicolau, văduva lui Valentin Nicolau.