Adrian Alexandrov spune că Elena Udrea a fost arestată deoarece a făcut denunț la Direcția Națională Anticorupție (DNA) împotriva lui Florian Coldea. Partenerul fostului ministru spune și că aceasta are dreptul să își poată vedea fetița o singură dată pe săptămână, timp de două ore însă niciodată nu a beneficiat de acest lucru în ultimii 2 ani de când este după gratii.

Adrian Alexandrov face mai multe dezvăluiri despre Elena Udrea

Cunoscutul om de afaceri a reacționat după ce fostul prim-adjunct al SRI a fost chemat la DNA pentru că intervenea în actul de justiție. Potrivit declarațiilor făcute de acesta, acest lucru ne arată că ce spunea Udrea de ani de zile „e total adevărat”.

Dosarele fostului ministru au fost fabricate într-un mod total abuziv și ilegal, mai spune Alexandrov.

El a amintit și de faptul că aceasta a făcut un denunț la DNA împotriva lui Florian Coldea.

În dosar se vorbește despre „intervenții în actul de justiție, genți cu bani primite și multe altele”.

Consecința acestui act, susține Adrian Alexandrov, a fost „arestarea ei cu orice preț ca răzbunare”.

„Evenimentul de zilele trecute în care domnul Coldea a fost chemat la DNA pentru că intervenea în actul de justiție ne arată că ce spunea Elena Udrea de ani de zile e total adevărat. Dosarele ei au fost fabricate într-un mod total abuziv și ilegal. Vă reamintesc că în ianuarie 2015, Elena Udrea a făcut un denunț la DNA împotriva lui Coldea, care face vorbire despre intervenții în actul de justiție, genți cu bani primite și multe altele. Consecința acestui denunț a fost arestarea ei cu orice preț ca răzbunare”, a declarat Adrian Alexandrov la Realitatea.

Florian Coldea
SURSA FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul ministru nu a primit nici măcar o singură zi de permisie de Crăciun

Alexandrov mai spune și că Udrea este în regim deschis de 2 ani de zile. Totuși, nu a primit nici măcar o singură zi de permisie de Crăciun, de Paște sau de ziua fetiței.

În acești doi ani, spune el, nu a reușit să ajungă nici măcar o zi acasă. Partenerul ei mai spune că fostul ministru ar trebui să primească undeva la 30 de zile să vină acasă pe an.

Totuși, nu a primit de doi ani de zile nici măcar o singură zi, susține el.

„Elena Udrea, de 2 ani de zile, e în regim deschis și nu a primit nici măcar o singură zi de permisie de Crăciun, de Paște sau de ziua fetiței. Doi ani în care nu a reușit să ajungă nici măcar o zi acasă, cred că e exagerat. Legal, ar trebui să primească undeva la 30 de zile să vină acasă pe an, nu a primit de doi ani de zile nici măcar o singură zi”, a conchis Alexandrov.