Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) l-a validat pe Liviu Giugiumica in functia de administrator provizoriu al Bursei de Valori Bucuresti (BVB), pana la data primei Adunari Generale Ordinare a Actionarilor, care va avea loc in perioada 3-4 aprilie.

Giugiumica il inlocuieste pe Nicolae Rusu, care la sfarsitul lunii februarie a pierdut aceasta functie din pricina incompatibilitatii.

Liviu Giugiumica este licentiat al York University, Toronto (Canada) si detine un MBA in cadrul aceleasi universitati. Are o experienta profesionala internationala pe piata de capital, activand ca agent de vanzari institutional intre anii 1997-2001, pentru Societe Generale Securities, Londra, Marea Britanie, cat si pentru Credit Lyonnais Securities in perioada 2001-2002.

Giugiumica a fost, din 2002 pana in 2006, Director General si Preşedinte al CA al BRD Securities. Din anul 2006 pana in prezent, Liviu Giugiumica detine functia de Director General si Presedinte al CA al Unicredit CA IB Securities Romania SA.