Dezvăluiri din copilăria lui Nicolae Ciucă! Ce făcea „Nicu” în timpul școlii? Părinții l-au dat de gol

Lucia și Gheorghe Ciucă, părinții premierului desemnat în ziua de 25 noiembrie 2021, locuiesc în comuna natală Plenița, din județul Dolj. Acolo, cei doi au grijă de o gospodărie respectabilă, potrivit informațiilor transmise de fanatik.ro

Aceștia sunt ocapați mai tot timpul cu treburile gospodărești însă își găsesc mereu clipe libere pentru a se gândi la copii lor, Nicolae Ciucă și sora lui. Astfel, tatăl premierului a povestit că lui Nicolae Ciucă i-a plăcut şcoala şi a fost mereu lăudat de profesori.

„Nicu al nostru a terminat primul la Academie, el a fost chiar în promoția cu numărul 100. Mereu i-a plăcut să învețe, se vedea clar că o să ajungă departe și nu vă zic asta doar pentru că e baiatul nostru”, a dezvăluit Gheorghe Ciucă pentru sursa menționată.

„Abia așteptam să mergem la ședințele cu părinții”

De asemenea, mama lui Nicolae Ciucă a povestit că abia așteptau să meargă la ședințele cu părinții, deoarece fiul lor era laudat mereu de profesori.

„Mi-aduc aminte că abia așteptam să mergem la ședințele cu părinții, că așa frumos îl lăuda diriginta pe Nicu… Profesorii vorbeau mereu frumos despre el, nu mă mai săturam să-i ascult, vă spun sincer. Eu mi-am dorit enorm ca Nicu să lucreze în armată, n-ați văzut ce bine îi stă în uniformă? Și lui i-a plăcut în armată, vă dați seama, dacă el după clasa a opta a îmbrăcat numai uniforma militară”, a povestit mama lui Nicolae Ciucă.

Vizitele lui Nicolae Ciucă la casa părintească au devenit din ce în ce mai rare

Totodată, mama demnitarului a spus și că „acum e prins cu treabă” și „vine mai rar pe acasă”. Chiar și așa, premierul își face mereu timp să îi ajute cu tăiatul lemnelor pentru iarnă, deoarece îi place și vrea să se mențină în formă.

„Acum e prins cu treabă, vă dați seama, vine mai rar pe acasă. Dar vedeți lemnele astea pentru iarnă? El le-a tăiat, cu mâna lui, că îi place să mai pună mâna pe topor și să se mențină în formă”, a mai dezvăluit Lucia Ciucă.