Internetul vuiește după prima imagine cu Liviu Dragnea din spatele gratiilor. Se presupune că Liviu Dragnea ar fi fost surprins chiar în celula sa. Un specialist a examinat instantaneul și a oferit verdictul. Se pare că aceasta ar fi o poză trucată.

Sunt ultimele zile de carantină ale lui Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova, apoi comisia penitenciarului va stabili dacă fostul președinte al PSD îșii va ispăși pedeapsa acolo sau va fi mutat. Sunt șanse foarte mari ca fostul lider PSD să fie mutat de la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Jilava.

Între timp, o presupusă poză cu Dragnea, aflat în celulă, circulă de câteva zile pe internet. În imagine se vede că ar fi îmbrăcat într-un trening, cu ochelari, iar coleg de celulă i-ar mai fi încă un bărbat.

”Lumina din spatele lui (n.r. Liviu Dragnea) nu se justifică, ar fi trebuit să aibă o sursă de lumină în încăpere. De asemenea, detaliile de pe fața bărbatului din plan îndepărtat nu puteau fi văzute în detaliu dacă poza era reală. Plus că ferestrele sunt prea mari pentru o celulă”, a explicat acesta pentru cancan.ro.