Se pare că cei de la PSD au intrat deja în campanie electorală atât pentru alegerile locale, cât și pentru cele parlamentare. Social democrații s-au dezlănțuit pur și simplu la adresa președintelui Klaus Iohannis. Nici premierul Ludovic Orban nu este uitat.

Acuzații fără precedent la adresa lui Iohannis!

Social democrații au intrat într-un război extrem de dur cu președintele și cu premierul. Nici ministrul Finanțelor, Florin Cîțu nu scapă de acuzații. Problemele economice datorate pandemiei de coronavirus au declanșat prăpădul. Seria acuzațiilor este una fără precedent.

”Iohannis, Orban și Cîțu se poartă cu firmele românești ca “valutiștii” care-ți dau țeapă cu hârtie de ziar în loc de bancnote: sprijin financiar din vorbe și nimic în cont.

În ultima lună s-a dublat numărul antreprenorilor care cer amânarea ratelor la bănci, fiindcă n-au cu ce să le plătească.

Tinerii sunt descurajați să mai deschidă noi companii, numărul acestora scăzând la jumătate față de anul trecut.

Șomajul tehnic se încheie, iar sute de mii de români rămân fără joburi.

Promisiunile fără acoperire recitate non-stop de Președinte și de Guvernul PNL nu țin de foame, iar cu propaganda de partid românii nu-și pot plăti facturile”, scriu cei de la PSD pe rețelele de socializare.