Pe măsură ce prezentarea oficială se apropie, inginerii BMW lasă să se vadă tot mai mult din detaliile viitorului model de serie X4. Dacă în urmă cu șase săptămâni mașina apărea în imagini-spion cu un camuflaj greu de pătruns, acum pe caroserie au mai rămas doar câteva fâșii de plastic. În spatele acestora se deslușesc linii și detalii aproape identice cu cele ale conceptului prezentat la Shanghai. Ca să fim mai exacți, noul X4 nu este deloc altceva decât o copie redusă la scară a SAV-ului X6.
Ca și fratele său mai mare, X4 are o parte frontală puternică și un spate care aduce mult cu cel al unui coupe. Deranjant pentru mulți dintre cei care se așteptau la un vehicul revoluționar, dacă nu ar avea o gardă la sol ceva mai înaltă, modelul ar putea fi confundat cu un Gran Turismo al aceleiași companii.
În afara imaginilor-spion realizate de Automedia există foarte puține informații despre viitorul BMW X4 însă este de așteptat ca atât gama de motoare cât și interiorul să semene izbitor cu cele ale lui X3.