“Am inclus SMS-urile, alături de minutele de convorbiri în roaming, pentru a pune la disponibilitatea utilizatorilor care călătoresc frecvent în străinătate noi extraopţiuni ce acoperă nevoile diverse de comunicare. În plus, oferim şi o arie de acoperire a serviciilor de roaming, extinsă acum la 45 de state din lume, pentru a asigura utilizatorilor o experienţă îmbunătăţită, atât în ţările membre UE, cât şi în alte destinaţii populare din afara Europei”, a declarat Benoit Valla, Director, Enterprise Marketing, Vodafone România.

Astfel, atât noii abonaţi cât şi utilizatorii actuali ai serviciilor Vodafone pot beneficia lunar de 100 de minute pentru apelurile iniţiate şi primite şi SMS-uri în roaming, (un SMS trimis echivalează cu un minut) pentru 10 euro/lună (fara TVA), cu extraopţiunea Vodafone Roaming Pro 100, activată pentru 12 luni.

Extraopţiunea este valabilă în Austria, Belgia, Cehia, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Malta, Olanda, Portugalia, Spania, Elveţia şi Marea Britanie.

În plus, abonaţii cu nevoi intensive de comunicare pot alege, pentru o perioadă de 12 luni, extraopţiunea Vodafone Roaming Pro 200, ce include 200 de minute pe lună pentru apelurile iniţiate şi primite şi SMS-uri trimise din roaming, pentru 20 Euro/lună (Fara TVA).

Valabilitatea extraopţiunii acoperă cele 15 ţări menţionate, precum şi Albania, Australia, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Danemarca, Egipt, Estonia, Finlanda, Hong Kong, Islanda, India, Japonia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malaezia, Noua Zeelandă, Norvegia, Polonia, Reunion, Singapore, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Suedia, Ghana, Qatar şi Turcia.

Pentru utilizatorii ce comunică în roaming, operatorul a extins numărul ţărilor în care sunt valabile opţiunile Vodafone Passport şi Passport Date Mobile, începând de astăzi, la 45. Noile destinaţii în care opţiunile au valabilitate sunt: Croaţia, Egipt, Norvegia, Liechtenstein, Ghana, Hong Kong, Singapore, Reunion, Islanda, India, Malaezia, India şi Qatar.

Vodafone oferă servicii de voce în roaming în 152 ţări din lume, prin acordurile încheiate cu un număr de peste 360 de operatori mobili.