Operând cu puteri de până la 350 kilowați, cel mai nou model de la ABB, încărcătorul Terra High Power, asigură posibilitatea autovehiculelor să parcurgă până la 200 de kilometri distanță cu o încărcare în doar 8 minute. Noile încărcătoare sunt ideale pentru a fi utilizate în zonele de odihnă de pe autostrada cît și în stațiile de benzină.

Încărcătoarele ABB sunt instalate în întreaga lume și au fost recent selectate spre utilizare de către Electrify America, cel mai mare proiect de infrastructură până în acest moment pentru vehicule electrice din Statele Unite. Cu peste 6.500 de stații de încărcare rapidă de curent continuu instalate în 60 de țări, ABB este lider mondial pe segmentul de încărcare rapidă de curent continuu.

Portofoliul de produse al ABB, care include tehnologii de încărcare pentru autoturisme electrice, autobuze și camioane, precum și soluții pentru nave, căi ferate și transport pe cablu, poziționează în mod ferm compania ca fiind campion mondial în domeniul mobilității electrice. Pentru a-și expune și mai mult poziția fruntașă deținută  în domeniul mobilității electrice prin parteneriatul său cu Formula E care este prima serie de motosport internațional FIA complet electric, ABB a expus în cadrul standului său de la Hanovra o mașină de curse Formula E precum și simulatoare de conducere.

Te-ar putea interesa și: