Asociatia Analistilor Tehnici din Romania (AATROM) www.aatrom.org afiliata la Federatia Internationala a Analistilor Tehnici (IFTA) www.ifta.org , organizeaza sambata 25 octombrie 2008 intre orele 9:00 – 14:00 la Bucuresti, primul seminar de analiza tehnica aplicata.

Cele doua subiecte principale sunt “Elemente de Management al Riscului si al Capitalului” si „Fara Panica Nu Se Ajunge la Minim. Cum Masuram Panica: O Abordare Cuantificabila a Panicii”

Aceste subiecte de interes major, care vor fi prezentate in maniera practica, in dialog cu audienta, sunt extrem de actuale datorita perioadei de turbulenta in pietele financiare internationale.

Pentru detalii si inscriere va rugam consultati site-ul AATROM:

https://aatrom.org/seminar_Buc_oct_2008.htm

Asociatia Analistilor Tehnici din Romania (AATROM) www.aatrom.org a fost lansata in iunie 2007 si are ca scop principal educatia in analiza tehnica pentru toti participantii in pietele financiare. AATROM organzeaza seminarii pe tema aplicarii analizei tehnice in pietele financiare, la care participa atat membri asociatiei cat si cei interesati de randamente cat mai bune in aceste piete. In fiecare an, AATROM organizeaza o conferinta de analiza tehnica internationala, cu teme de actualitate si invitati straini. Incepand cu luna noiembrie 2008, AATROM va organiza biannual in Romania primele examene de certificare internationala in analiza tehnica, sub egida IFTA. Pentru alte informatii, consultati site-ul www.aatrom.org