Doliu uriaș în lumea sportului! S-a stins fulgerător din viață. Tragedie în România

Mugurel Stancu, omul de încredere al șefului Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu s-a stins din viață. Cel mai apropiat prieten al președitelui LFP a decedat miercuri seara, 12 ianuarie.

El se afla pe un teren sintetic de mini-fotbal din fosta bază sportivă Voința, deținută de Cirprian Marica și Ilie Năstase, după cum scrie fanatik.ro.

Mugurel Stancu a fost apropiat mai multor persoane din fotbal și din showbiz, printre ei numărându-se și Serghei Mizil.

El a fost administratorul firmelor deținute de Gino Iorgulescu și Cosmin Olăroiu. De asemenea, el a colaborat cu Iorgulescu de când acesta era președintele clubului FC Național.

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a fost unul dintre primii care au reacționat la anunțul trecerii în neființă a lui Mugurel Stancu.

”Tuturor celor care te-au cunoscut li s-a redus subit rația de bună dispoziție. Dumnezeu să te odihnească în pace fratele meu”, a fost mesajul acestuia.

Este doliu și în lumea înotului

Emanuelle Alessandro Pandele, un român în vârstă de 17 ani, s-a stins din viață din cauza unor complicații provocate de coronavirus. Tânărul, campion la înot și component al lotului național al Italiei, a petrecut mai multe zile în secția de Terapie Intensivă, unde a și decedat în noaptea de luni spre marți, scrie presa italiană.

Acesta locuia împreună cu familia sa în Montecassiano,  localitate din provincia Macerta. Emanuelle Alessandro Pandele a fost un înotător excelent și câștigase diferite titluri alături de lotul național al Italiei.

Sportivul nu era vaccinat, presa din Italia relatând că acesta suferea de o boală care nu-i permitea aceast lucru.

Tragicul anunț a fost făcut de către Federația Italiană de Înot care a postat acest mesaj pe pagina oficială de Facebook ”Emanuelle Alessandro Pandele, în vârstă de șaptesprezece ani, s-a stins din viață, după ce, pentru câteva zile, a fost internat la terapie intensivă în spitalul Torrette di Ancona. Emanuelle Alessandro Pandele a încetat antrenamentele în sezonul trecut. Comitetul Regional Marche sprijină familia băiatului în acest moment dificil, participând la durerea celor care l-au cunoscut cel mai bine sau pur și simplu l-au cunoscut în bazinul pentru antrenamente sau pentru concursuri”.

Viața a fost extrem de nedreaptă cu Emanuelle Alessandro Pandele. El a fost nevoit să renunțe la sportul pe care îl iubea deoarece a fost descoperit cu o boală care nu-i mai permitea să practice niciun sport la acest nivel.