Cele 27 de ţări pentru care sunt disponibile rapoartele internaţionale sunt: Germania, Franţa, Spania, Marea Britanie, Austria, Belgia, Cehia, Croaţia, Danemarca, Elveţia, Estonia, Finlanda, Grecia, Irlanda, Letonia, Lituania, Luxembourg, Macedonia, Malta, Norvegia, Olanda, Polonia, Slovenia, şi Suedia, la care se adaugă Statele Unite şi Australia.

RisCo oferă două tipuri de rapoarte internaţionale: unul de tip Registrul Comerţului şi un altul de tip Credit Report.

Raportul Registrul Comerţului oferă informaţii despre situaţia juridică a firmei: datele oficiale de identificare ale firmei, locaţie, starea firmei (în funcţiune sau suspendată) şi persoane abilitate să reprezinte firma respectivă. Acest raport reduce riscul de a încheia contracte cu firme care au fost radiate sau care nu există ori cu persoane neabilitate să reprezinte respectivele firme.

Raportul de Credit analizează situaţia financiară a companiei, rolul acestuia fiind acela de a oferi o imagine asupra bonităţii financiare în cazul în care se doreşte încheierea de contracte. Structura acestui tip de raport diferă de la o ţară la altă.

Verificarea firmelor pe plan internaţional se face prin intermediul sistemului de credite RisCo, iar pentru achiziţionarea acestora este necesar să aveţi deschis un cont de client.

Preţul raportului Registrul Comerţului Internaţional este de 0,75 euro/firma + TVA, plătibili în lei prin achiziţionarea de credite RisCo, iar preţul raportului de tip Credit Report variază între 10-50 euro/firma + TVA, în funcţie de ţară şi complexitatea raportului.

"Dezvoltarea portofoliului nostru de servicii vine că urmare a solicitărilor primite din partea clienţilor care îşi doresc să fie mereu la curent cu situaţia actualilor sau potenţialilor parteneri de afaceri atât din ţară, cât şi din străinătate", a declarat Cătălin Dumitrescu, General Manager RisCo.

RisCo este un serviciu online prin care companiile şi instituţiile financiare pot verifică rapid, eficient şi automatizat capacitatea de plata şi situaţia financiară a clienţilor lor, situaţia lor juridică şi de plăti.