Dan Ioniță deține, din 2015, funcția de Co-Director Financiar al RCS & RDS. El s-a alăturat companiei în 2007, în calitate de Manager de Raportare, și a fost promovat Manager Financiar, în 2008. Anterior experienței din domeniul comunicațiilor electronice, Dan Ioniță a lucrat în audit și consultanță în afaceri. Este licențiat în Contabilitate, la Academia de Studii Economice (ASE) din Bucureşti, şi a absolvit un master în Sisteme Informatice. Dan Ioniță era membru neexecutiv interimar al CA, din data de 5 februarie 2019.
În cadrul aceleiași ședințe, AGA a mai luat hotărârea ca Valentin Popoviciu, Vicepreședinte al CA al RCS & RDS S.A., să devină membru executiv al Consiliului, cu atribuții decizionale și de reprezentare a operatorului de comunicații mobile.
În prezent, componența CA al RCS & RDS S.A. este următoarea: Serghei Bulgac (Președinte al CA și Director general), Valentin Popoviciu (Vicepreședinte, membru executiv), Mihai Dinei (membru neexecutiv), Dan Ioniță (membru neexecutiv), Bogdan Ciobotaru (membru neexecutiv).

Digi|RCS & RDS este liderul pieței de internet, pay-tv și servicii convergente, în România. Operatorul este deținut de compania-mamă Digi Communications NV, care derulează operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia, figurând în top 3 operatori tradiționali de cablu în Europa. Pe principala sa piață, România, compania deține cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică, deservind peste 5 milioane de gospodării. La finalul anului 2018, Digi | RCS & RDS înregistra, în România, aproximativ 11 milioane de unități generatoare de venituri (RGU) pe toate segmentele de servicii de comunicații electronice (fixe și mobile).