Clienţii Millennium pot beneficia de credite prin Prima Casă în euro, al căror singur cost este dobânda variabilă, calculată ca suma dintre Euribor la trei luni şi marja de 4%. Comisioanele de analiză şi de acordare sunt gratuite, iar costul evaluării locuinţei este suportat de către bancă.
"Clienţii noştri s-au arătat interesaţi de credite Prima Casă, aşadar vom fi un jucător activ şi în această ediţie a programului. Astfel, ne continuăm eforturile de a le oferi clienţilor soluţii accesibile de finanţare pentru achiziţia unei locuinţe", a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank.

Oferta de creditare a Millennium Bank mai incude şi credite ipotecare cu avans de 10% şi marjă începând de la 5%, credite de nevoi personale cu ipotecă a căror sumă maximă ajunge până la 75% din valoarea garanţiei şi care au marje începând de la 6%, precum şi credite de refinanţare care se potrivesc unor profiluri variate de clienţi.

Pentru Prima Casă 4 şi-au manifestat interesul de a participa 12 bănci, care deţin un plafon cumulat de 1,4 miliarde euro, din care cinci oferă deja credite.