În noul număr Capital poţi afla mai multe despre obstacolele depăşite de antreprenorul Cristian Oneţiu. Consultant, antreprenor, mentor, creator și deschizător de drumuri nebănuite ale succesului, la doar 42 de ani a reușit să bifeze aproape toate provocările unei cariere de top.

Prima afacere a inițiat-o în anul 2005 și în prezent este cea mai mare companie românească din industria de vânzări directe, numărând peste 40.000 de distribuitori și având o cifră de afaceri de peste 50 de milioane de euro. Cea de-a doua, BioLogistic, a devenit deja cea mai mare companie de distribuţie alimente BIO în lanțurile internaționale de retail. Dar Cristian Onețiu nu se oprește aici. El este și board Advisor pentru companii românești ce au depășit 10 milioane de euro venituri anuale și își doresc să profesionalizeze afacerea pentru scalare globală, dar și Scale-Up mentor pentru antreprenori.

Descoperă şi alte subiecte ale noului număr Capital:

Dorin Maier, doctorul pe care toți pacienții îl iubesc. O viață dedicată medicinei

Roboții lui Daniel Dines, pe înțelesul tuturor!

Vladimir Putin, douăzeci de ani de putere în Rusia. Cum arată o zi din viața liderului de la Kremlin.

În plus, ai suplimentul de Retail:

Câți bani se cheltuiesc de Black Friday și cine face jocurile în industria de retail din România!

Caută noul număr al revistei Capital din 15 noiembrie la punctele de difuzare a presei sau abonează-te pe https://agoramag.ro/abonamente/abonamente-capital!