Conform publicației chineze Chongqing Business Daily, oficialii chinezi au estimat vânzarea a circa 12.000 de unități pe piața rusă în 2014. Înțelegerea dintre Chang`an și Irito prevede ca partenerul rus să expună modelel producătorului chinez în cele peste 100 de showroom-uri pe care le deține în Rusia dar și să înceapă construcția unor dealer exclusive pentru această marcă la Moscova, Sankt Petersburg, și alte patru mari orașe.

De asemenea, conform contractului, Chang`an se obligă să deschidă o uzină de asamblare a modelelor sale în parteneriat cu Irito dacă vânzările vor fi suficiente pentru a susține această idée. În prezent, în Rusia, au uzine de asamblare mai mulți producători chinezi precum Great Wall Motor Co., Zhejiang Geely Holding Group Co., Chongqing Lifan Industry Group Co. și Chery Automobile Co. fabricile utilizând component CKD aduse din China.

Alte detalii despre Chang`an și prezența sa la Frankfurt Motor Show 2013 puteți găsi în Suplimentul Auto apărut în această săptămână împreună cu revista Capital.