După cum declară Nicolae Năstase, cel mai profitabil eveniment organizat de Vox Maris anul acesta a fost unul de o zi și jumătate când o firmă de IT a închiriat întreaga discotecă, iar nota de plată a fost de 100.000 de euro.
Cu toate acestea nu doar discoteca este celebră ci întregul complex Vox Maris, un complex de patru stele și condiții de cinci. “Anul acesta toate fromațiile mari au trecut pe aici de la Holograf, la  Horia Brenciu și Mandinga. Focurile de artificii sunt prezente în fiecare week-end, iar rezervările se fac și online și prin agențiile de turism. În general, avem 50% turiști români care vin de mulți ani la noi, dar și 50% străini care preferă să își facă rezervările online”, precizează Năstase.
Acesta arată însă că, o parte însemnată din veniturile din turism este dată de organizarea de team buildinguri sau tot felul de evenimente mai mult sau mai puțin mondene. Pentru anul viitor, complexul din stațiunea tineretului are foarte multe cereri de evenimente. De asemenea, în perioada 4-8 septembrie, la Vox Maris din Costinești a fost readusă Gala Hop a Tânărului Actor, aceeași gală organizată de Uniter în 1985 în aceeași locație. Evenimentul a reunite peste 400 de tineri actori de pe piața internă și internațională.
Pentru 2013, Nicolae Năstase estimează că va avea venituri de peste două milioane de euro, iar planurile milionarului merg mai departe și în 2014 când speră că va reuși să finalizeze circa 900 de locuri de cazare în cadrul Vox Maris.