La întâlnire au participat și Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC SE, acţionarul minoritar al Oltchim, administratorii judiciari Gheorghe Piperea şi Niculae Bălan, precum şi conducerea combinatului Oltchim, reprezentată de Armand Spiru.

PCC SE, acţionarul minoritar al Oltchim, şi "Fortissimo Capital" vor forma un consorţiu pentru privatizarea combinatului vâlcean şi au transmis, în cadrul discuţiilor, că vor face săptămâna viitoare o ofertă în acest sens. „Fortissimo Capital” şi PCC SE au cerut administratorilor judiciari să stabilească un termen final pentru depunerea ofertelor de privatizare pentru toţi competitorii interesaţi să investească la Oltchim.

Reprezentanţii consorţiului care se va forma au arătat că sunt dispuşi să facă investiţiile necesare pentru repornirea combinatului în sistem integrat cu Platforma Petrochimică Bradu, la întreaga capacitate.

"Fortissimo Capital" este un fond privat de investiţii care investeşte, în principal, în companii publice şi private israeliene din domeniul tehnologiei şi industriei, ce au nevoie de infuzii de capital pentru dezvoltarea afacerilor.