Aceasta este ideea din spatele noului joc denumit Send Me to Heaven (S.M.T.H.) al cărui obiectiv principal implică aruncarea telefonului în aer la o înălţime cât mai mare.

Se pare că ideea de a arunca spre cer un dispozitiv portabil care costă cât chiria pe o lună, cu scop distractiv, nu a fost pe gustul Apple, care, potrivit dezvoltatorului jocului, a respins aplicaţia înainte ca aceasta să ajungă în iOS App Store.

Potrivit relatărilor dezvoltatorului, motivaţia Apple pentru respingerea jocului a fost aceea că „încurajează un comportament ce poate duce la deteriorarea dispozitivului utilizatorului“.

Totuşi, posesorii de telefoane cu Android, care vor să îşi anuleze garanţiile, pot descărca gratuit aplicaţia Sent Me To Heaven de pe Google Play.

Sistemul de „punctaj“ al jocului monitorizează cu exactitate înălţimea la care ajunge telefonul. Jucătorii concurează pentru a vedea care sunt dispuşi să rişte aruncarea la gunoi a telefonului pentru a obţine un scor mai mare.

Vedeţi aplicaţia în acţiune în videoclipul de prezentare de mai jos şi gândiţi-vă de două ori înainte să descărcaţi jocul.

<iframe width="640" height="480" src="//www.youtube.com/embed/pXr84w1cWIU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

SURSA: CNBC