"În perioada iulie- august, la Era Shopping Park Iaşi se inaugurează 5 locaţii ale unor branduri noi plus un magazin Rovere cu o suprafaţă mai mare, iar la Shopping City Sibiu am avut deja în această vară 3 lansări de noi magazine, alături de relocarea Zoomania într-un spaţiu extins; în centrele noastre comerciale din Suceava şi Oradea situaţia evoluează pe aceeaşi linie, într-un trend de extinderi pe segmentul de retail din provincie", a arătat Graham Kilbane, COO Argo Real Estate Opportunities Fund (ARGO). ARGO este unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail și centre comerciale din România.

Zona de fashion din Era Shopping Park Iaşi se măreşte, la rândul său, cu două noi unităţi care cumulează cca 1.500 mp. San Francisco Outlet este unul dintre cele mai mari magazine de tip outlet multibrand din țară, cu peste 10.000 de articole pentru femei, bărbaţi şi copii, cu p

rețuri începând de la 4,9 lei; outletul comercializează produse ale brand-urilor Eponge, House of Art, Fox, Fornarina şi Playboy.

Schneider Fashion Outlet este cel de-al doilea retailer de profil care se lansează în centrul comercial ARGO din Iaşi; de altfel, reţeaua Schneider Fashion Outlet, prezentă în mai multe oraşe din ţară, se extinde în această vară în trei dintre centrele comerciale deţinute de ARGO, respectiv în Iaşi, Suceava şi Sibiu. "Schneider este un outlet cu îmbrăcăminte pentru femei şi bărbaţi de la cei mai renumiţi producători mondiali, "reţeta de succes" a magazinelor fiind promoţiile permanente de până la 70%", a precizat Graham Kilbane.

Alături de lărgirea zonei de fashion, Shopping City Sibiu va beneficia şi de noi branduri de accesorii, cosmetică şi bijuterii.