Primul zbor spre Dublin va fi inaugurat mâine, 1 mai 2013, şi va fi operat cu trei frecvenţe săptămânale, conform următorului program: miercuri, vineri și duminica, cu plecare din București seara.

Tarifele încep de la 170 de euro, cu toate taxele incluse, pentru un bilet dus-întors, la achiziţionarea de pe siteul companiei. Această rută vine în întâmpinarea comunităţii de români din Irlanda, dar şi a pasagerilor care călătoresc în interes de serviciu între Bucureşti şi Dublin. De asemenea, cursa facilitează traficul de conexiune dinspre Chişinău, Istanbul sau Atena, oferind legături foarte bune pasagerilor care călătoresc din Estul Europei spre Irlanda.

Tot de mâine, vor fi patru frecvenţe noi, de după amiază, de la Bucureşti spre Amsterdam, în zilele de luni, miercuri, vineri, duminică. Preţurile încep de la 150 de euro, cu toate taxele incluse, pentru un bilet dus-întors. Aceste noi frecvenţe se adaugă zborului de dimineaţă operat deja de TAROM în fiecare zi a săptămânii.

Cât despre Frankfurt, vor fi trei frecvenţe noi, de după amiază, în zilele de luni, miercuri, vineri. Preţurile încep de la 133 de euro, cu toate taxele incluse, pentru un bilet dus-întors. Aceste noi frecvenţe se adaugă celor zece zboruri săptămânale spre Frankfurt, TAROM punând la dispoziţia pasagerilor, începând din luna mai, un număr total de 13 frecvenţe săptâmânale de la Bucureşti spre Frankfurt, constând atât în zboruri de dimineaţă, cât şi de după amiază.